Hvad er motorens reservedele?

2022-08-22

Hvad er motorens reservedele

Et motorprodukt er en speciel maskine, der integrerer forskellige energier såsom elektrisk energi, mekanisk energi, magnetiske egenskaber, vindenergi og termisk energi. Formen og stivheden af ​​dens komponenter påvirker direkte motorens generelle ydelsesniveau.

Universal motorkomponent
1. Motorstator

Motorstatoren er en vigtig del af motorer som generatorer og startere. Statoren er en vigtig del af motoren. Statoren består af tre dele: statorkerne, statorvikling og ramme. Statorens hovedfunktion er at generere et roterende magnetfelt, mens rotorens hovedfunktion er at blive skåret af magnetiske kraftlinjer i det roterende magnetfelt for at generere (output) strøm.

2. Motorrotor

Motorrotoren er også den roterende del i motoren. Motoren består af to dele, rotoren og statoren. Det bruges til at realisere konverteringsenheden mellem elektrisk energi og mekanisk energi og mekanisk energi og elektrisk energi. Motorrotoren er opdelt i motorrotoren og generatorrotoren.

3. Statorvikling

Statorviklingen kan opdeles i to typer: centraliseret og fordelt i henhold til formen på spoleviklingen og måden af ​​indlejrede ledninger. Opviklingen og indlejringen af ​​den centraliserede vikling er relativt enkel, men effektiviteten er lav, og løbeydelsen er også dårlig. De fleste af de nuværende AC-motorstatorer bruger distribuerede viklinger. Ifølge forskellige modeller, modeller og procesforhold for spoleindlejring er motorerne designet med forskellige viklingstyper og specifikationer, så de tekniske parametre for viklingerne er også forskellige.

4. Motorskal

Motorhuset refererer generelt til det udvendige hus af alt elektrisk og elektrisk udstyr. Motorhuset er motorens beskyttelsesanordning, som er lavet af siliciumstålplade og andre materialer ved stempling og dybtrækningsproces. Derudover kan overfladens anti-rust og sprøjtning og andre procesbehandlinger godt beskytte motorens indre udstyr. Hovedfunktioner: støvtæt, anti-støj, vandtæt.

5. Endedæksel

Endedækslet er et bagdæksel installeret bag motoren og andre huse, almindeligvis kendt som "endedæksel", som hovedsageligt består af dæksel, leje og elektrisk børste. Hvorvidt endedækslet er godt eller dårligt, påvirker direkte kvaliteten af ​​motoren. Et godt endedæksel kommer hovedsageligt fra dets hjerte - børsten, dens funktion er at drive rotationen af ​​rotoren, og denne del er den mest kritiske del.

6. Motorventilatorblade

Motorventilatorbladene er generelt placeret ved motorens ende og bruges til ventilation og køling af motoren. De bruges hovedsageligt ved vekselstrømsmotorens hale eller placeres i DC- og højspændingsmotorernes specielle ventilationskanaler. Ventilatorbladene på eksplosionssikre motorer er generelt lavet af plastik.

I henhold til materialeklassificeringen: motorventilatorblade kan opdeles i tre typer, plastventilatorblade, støbte aluminiumsventilatorblade og støbejernsventilatorblade.

7. Leje

Lejer er en vigtig komponent i moderne maskiner og udstyr. Dens hovedfunktion er at støtte det mekaniske roterende legeme, reducere friktionskoefficienten under dets bevægelse og sikre dets rotationsnøjagtighed.
  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
google-site-verification=SyhAOs8nvV_ZDHcTwaQmwR4DlIlFDasLRlEVC9Jv_a8