Hvad er kulbørsternes rolle i mikro-DC-motorer?

2022-06-09

I mikro-DC-motoren vil der være et par små børster, som er installeret på bagsiden af ​​mikro-DC-motoren, generelt kulstof (kul børste) eller metalmateriale (ædelmetalbørste). Uundværlig, så hvad er denne rollekul børstei mikro-DC-motoren?

Uanset om det er en generator eller en mikro-DC-motor, vil der være en rotor og en stator, og rotoren vil blive spændt og roteret, så det er nødvendigt at bruge enkul børstei den ene ende af rotoren til at lede elektricitet, men denkul børstevil have friktion, og regelmæssig vedligeholdelse og udskiftning er påkrævet for relativt store jævnstrømsmotorer.

Faktisk, som en glidende kontakt,kulbørsterbruges ikke kun i mikro-DC-motorer, men også i mange elektriske udstyr. Udseendet af kulbørster er generelt en firkant, som sidder fast på metalbeslaget i bunden af ​​mikro-DC-motoren. , Tryk kulbørsten på den roterende aksel med en fjeder, når mikro-DC-motoren roterer, overføres den elektriske energi til spolen gennem kommutatoren.

Hovedfunktionen afkul børsteer at ændre strømmens retning gennem kommutatoren for at få mikro-DC-motoren til at rotere kontinuerligt. Kulbørster bruges næsten altid i mikro-DC-motorer, der kræver høj hastighed og lang levetid.

Resumé:Kulbørsterer forbrugsvarer. Som et glidende kontaktlegeme til eksport og import af strøm er de en vigtig komponent i børstede mikro-DC-motorer.

  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
google-site-verification=SyhAOs8nvV_ZDHcTwaQmwR4DlIlFDasLRlEVC9Jv_a8