Hvad er en kulbørste helt præcist, og hvad gør den?

2023-07-14

Du vil opdage, at når du køber et elværktøj, vil nogle produkter sende to små tilbehør i kassen. Nogle mennesker ved, at det er en kul børste, og nogle mennesker ved hverken, hvad det hedder, eller hvordan man bruger det.

Men nu, uanset om det er plakater eller salgsintroduktioner, er elektrisk værktøj børsteløse motorer som et stort salgsargument. Spørger man, hvad forskellen er, ved mange kun, at forskellen er, om der er en kulbørste eller ej. Så hvad er en kulbørste egentlig? Hvad er funktionen, og hvad er forskellen mellem en børstet motor og en børsteløs motor?


Hovedkomponenten i kulbørsten er kul. Når man arbejder, presses den af ​​en fjeder for at arbejde på den roterende del som en børste, så det kaldes enkul børste. Hovedmaterialet er grafit. Kulbørster kaldes også elektriske børster, som er meget brugt i elektrisk udstyr. De bruges til at transmittere signaler eller energi mellem den faste del og den roterende del af nogle motorer eller generatorer. Formen er rektangulær, og metaltråden er installeret i foråret. , Kulbørsten er en slags glidekontakt, så den er nem at have på og skal udskiftes jævnligt og de kulaflejringer, der er blevet slidt, skal renses.

Kulbørster bruges generelt på DC elektriske apparater, såsom køleskabe, vaskemaskiner og klimaanlæg, der bruges i vores hjem, har ikke børster. Dette skyldes, at AC-motorer ikke kræver et konstant magnetfelt, så der er ikke behov for en kommutator, og ingenkulbørster.

  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
google-site-verification=SyhAOs8nvV_ZDHcTwaQmwR4DlIlFDasLRlEVC9Jv_a8